Potrebujem výhodne nakúpiť, alebo predať cudziu menu

Situácia, ktorú potrebujem vyriešiť

Tomáš Brhel, Green-Swan Pharmaceuticals CR, a. s.

Mám za sebou niekoľko rokov skvelých skúseností s výhodnými výmennými kurzami u Citfin. Už pred niekoľkými rokmi som zistil, že u Citfin môžeme ušetriť až niekoľko centov na každom eure. A pri väčších sumách je ten rozdiel naozaj viac než zrejmý.

Tomáš Brhel
člen dozornej rady, Green-Swan Pharmaceuticals CR a. s.

Kalin Ivanov, VerdeTax

Pre svojich klientov zabezpečujeme refundácie daní z celého sveta, a preto prijímame platby v rôznych menách, ktoré potom podľa potreby vymieňame. Najväčšou devízou pre nás je výhodný výmenný kurz, ktorý u Citfin získame a tiež by som ocenil ich poskytovanú zákaznícku podporu, ktorá nám vždy so všetkým pomôže.

Kalin Ivanov
vlastník, VerdeTax

Čo pre vás a za vás môžeme vyriešiť

 

 

Zmena devíz

Ste podnikateľ či spoločnosť obchodujúca so zahraničím a potrebujete výhodne vymieňať devízy? Na nákup a predaj devíz v Citfin sa nevzťahujú žiadne minimálne limity, ku každému klientovi pristupujeme individuálne.

Zmena devíz online

Obchodujte samostatne v ôsmich hlavných svetových menách bez nutnosti telefonického kontaktu. Zistite výmenný kurz dolára či kurz eura online, rýchlo a pohodlne.

Zahraničné platby

Hradíte do zahraničia? Alebo máte príjmy v cudzej mene? Zahraničný platobný styk vykonávame rýchlo, lacno a bezpečne. Vieme aj exotické destinácie.

Menový Order

Potrebujete čo najvýhodnejší kurz, ale nemáte čas strážiť vývoj na devízovom trhu? Menový Order za vás sám automaticky výmenný kurz postráži.

Volajte zadarmo, píšte kedykoľvek

Na infolinke sme vám k dispozícii v pracovné dni od 8.00 do 17.30 hod.