Môžem si počkať na lepší kurz a vymeniť výhodnejšie

Situácia, ktorú potrebujem vyriešiť

 

 



Prague Pride realizuje příchozí platby ze zahraničních grantů a dotací v různých měnách, zejména v eurech a dolarech. Jako nezisková organizace potřebujeme využít doslova každou korunu efektivně, takže zahraniční měny směňujeme do českých korun v nejlepším možném kurzu. V Citfin proto využíváme Měnový Order. Nastavíme si pro nás optimální hranici hlídání kurzu, za který chceme směnit. Jelikož vše funguje automaticky, nemusíme se o nic víc starat.

Radek Miřácký
ekonom, Prague Pride z.s.

Helena Zumr Janů | HD COMMODITY s.r.o.

Náš tovar z 90 % predávame zahraničnej klientele. Vývoj týchto cien tovaru je plne závislý na kurzovom vývoji. Ak chceme dojednať ten najvýhodnejší kurz, nastavíme si Menový Order na nami požadovanú hranicu, kedy uvedieme čiastku a časový interval, v ktorom chceme Order uskutočniť a strážiť. Ak sa týmto smerom kurz pohne, systém nám túto požadovanú sumu vymení automaticky a my s tým nemáme žiadne ďalšie starosti.

Helena Zumr Janů
konateľka, HD COMMODITY s.r.o.

Co pro vás a za vás můžeme vyřešit

Menový Order

Potrebujete čo najvýhodnejší kurz, ale nemáte čas strážiť vývoj na devízovom trhu? Menový Order za vás sám automaticky výmenný kurz postráži.

Termínové obchody

Nakupujete alebo predávate cudziu menu a chcete sa vyhnúť negatívnym dôsledkom kolísania kurzu?
Zafixujte si aktuálny kurz až na dva roky dopredu.

Volajte zadarmo, píšte kedykoľvek

Na infolinke sme vám k dispozícii v pracovné dni od 8.00 do 17.30 hod.